Windows 10: Διαθέσιμα τα νέα εικονίδια στο πρόγραμμα Insiders

Techblog.gr

Windows 10 New Icons

Η Microsoft εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό στον επανασχεδιασμό του Windows Core OS. Πέρυσι, η εταιρεία ανανέωσε τα εικονίδια των εφαρμογών του Office, πρόσφατα άλλαξε το λογότυπο των Windows 10 και τώρα διέθεσε τα ανανεωμένα εικονίδια του λειτουργικού.

Η αλλαγή της εμφάνισης των Windows συνεχίζεται

Τον Δεκέμβριο, η Microsoft είχε παρουσιάσει μία σειρά από εικονίδια για διάφορες Windows, Android και iOS εφαρμογές. Τα εικονίδια αυτά έχουν διαφορετικά χρώματα και διακριτικό φινίρισμα. Στοιχεία που προσδίδουν στα Windows 10 μια νέα μοντέρνα εμφάνιση και εγκαταλείπουν το material, άχρωμο και flat σχεδιασμό που έχουν μέχρι τώρα.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι τα κύρια εικονίδια των Windows 10 έχουν παραμείνει ίδια από το 2015, όπου και κυκλοφόρησε η νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Microsoft.

Προς το παρόν, τα εικονίδια που θα ενημερωθούν είναι αυτά των εφαρμογών Mail & Calendar, Groove Music, Voice Recorder, Calculator, Alarm & Clock, και Movies & TV. Τα νέα εικονίδια θα εμφανίζονται στο Start Menu, τη Taskbar και τη Splash Screen.

Η Microsoft ετοιμάζει την κυκλοφορία των νέων εικονιδίων για τις εφαρμογές Maps και People. Επιπλέον, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα αλλάξει όλα τα built-in εικονίδια των Windows 10.

Τα νέα εικονίδια είναι προς το παρόν διαθέσιμα στους Windows Insiders, ενώ θα διατεθούν σε όλους τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες. Όσοι είναι μέρος του προγράμματος Windows Insiders μπορούν να δουν πρώτοι τα νέα εικονίδια ενημερώνοντας τις παραπάνω εφαρμογές μέσω του Windows Store.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος