LG V60 ThinQ: Press render αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Techblog.gr

LG V60 ThinQ Press Render

Αν και έχουν διαρρεύσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του LG V60 ThinQ, μέχρι τώρα δεν είχαμε ιδέα για τον σχεδιασμό του. Ευτυχώς, το Android Headline διέρρευσε τα πρώτα renders του επερχόμενου smartphone της LG.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Το Android Headlines μοιράστηκε μαζί μας ένα render της μπροστινής όψης του LG V60 ThinQ. Σύμφωνα με το render, το smartphone έχει ένα μικροσκοπικό notch στο οποίο υπάρχει η selfie κάμερα, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός είναι bezel-less. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα σίγουροι εξαιτίας του σκούρου wallpaper.

Στην αριστερή πλευρά του LG V60 ThinQ υπάρχουν τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης του ήχου και σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας το κουμπί του Google Assistant. Το render υιοθετεί το χρυσό χρώμα που είναι σήμα κατατεθέν της LG, αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χρωματικές επιλογές.

Κατά τα άλλα, η αναφορά επαναλαμβάνει στοιχεία που ήδη γνωρίζαμε για το smartphone. Στο εσωτερικό του V60 ThinQ λέγεται ότι θα υπάρχει ο Snapdragon 865, 8GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, το LG V60 ThinQ θα τρέχει Android 10, θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 5.000mAh, τέσσερις πίσω κάμερες, 4 μικρόφωνα, USB Type-C, κλασική θύρα ακουστικών και θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η επίσημη παρουσίαση του smartphone είχε προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC 2020, η οποία ακυρώθηκε εξαιτίας του Coronavirus. Η αναφορά του Android Headlines θέλει την εταιρεία να έχει μεταφέρει την παρουσίαση του smartphone για τον Μάρτιο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος