Google Pixel 5 XL: Νέα renders αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό;

Techblog.gr

Google Pixel 5 XL New Renders

Πριν μερικές ημέρες, ο YouTuber Jon Prosser δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε render της πίσω όψης ενός εκ των τριών πρωτότυπων σχεδιαστικών μοντέλων των επόμενων Pixels που ετοιμάζει η Google. Μάλιστα, ο Prosser ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο του Google Pixel 5 XL.

Η πρόσοψη είναι αντιγραφή του Pixel 4

Τώρα, ο Prosser δημοσίευσε νέα renders που αποκαλύπτουν την μπροστινή μεριά του Google Pixel 5 XL. Στην πίσω μεριά δεν παρατηρείται καμία διαφορά με το προηγούμενο render, εκτός του ότι αυτή τη φορά η πλάτη έχει λευκό χρώμα.

Η μπροστινή πλευρά του Google Pixel 5 XL είναι σχετικά παρόμοια με αυτή του Pixel 4. Τα flagship smartphones του 2020, που έχουμε δει ως τώρα, ακολουθούν την τάση της full-screen οθόνης. Ωστόσο, η Google φαίνεται ότι θα κρατήσει τα σχετικά μεγάλα πλευρικά bezels και chin.

Επιπλέον, το Pixel 5 XL δεν θα χρησιμοποιεί κάποιο notch αλλά θα έχει πάλι forehead. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι εξοπλισμένο με το Soli radar. Επίσης, στο forehead παρατηρούμε τη selfie κάμερα και το ηχείο.

Ο Prosser σημείωσε ότι το forehead του Google Pixel 5 XL θα είναι μικρότερο από αυτό του προκατόχου του. Επίσης, τόνισε ότι παρά το γεγονός πως η πίσω όψη είναι μία από τις τρεις επιλογές πάνω στις οποίες εργάζεται η Google, δεν θα αποτελέσει έκπληξη το γεγονός ότι η πρόσοψη του smartphone παραμένει ίδια σε όλες τις εκδοχές.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος