Samsung Galaxy S20 Ultra: Η οθόνη του έχει την καλύτερη απόδοση χρωμάτων

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy S20 Ultra είναι το κορυφαίο flagship smartphone του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού για το 2020 το οποίο ενσωματώνει οθόνη των 6.9 ιντσών με punch-hole στο κέντρο. Το Display Mate έκανε τα test του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το S20 Ultra έχει την καλύτερη απόδοση χρωμάτων.

Η οθόνη του τηλεφώνου είναι κατά 14% πιο φωτεινή σε σχέση με τα Galaxy S10 ενώ το High Brightness Mode βελτιώνει το διάβασμα σε medium και high συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος. Επιπλέον, σε αυτό το mode η οθόνη του S20 Ultra μπορεί να φτάσει από 823 nits έως και 1.342 nits. Το Super Dimming Mode δίνει την δυνατότητα η οθόνη να λειτουργεί στα 2 nits ενώ κρατάει σταθερά 24-bit color. Αυτός ο αριθμός πέφτει στο 1 nit όταν είναι ενεργοποιημένο το Always On στο σκοτάδι.

Το Dynamic AMOLED 2x panel του S20 Ultra πέτυχε ρεκόρ για την πιστότητα χρωμάτων στο DCI-P3 και sRGB mode. Σύμφωνα με το Display Mate το smartphone της Samsung είναι το καλύτερο όσον αφορά την πιστότητα χρωμάτων σε σχέση με κάθε άλλο smartphone που έχει testάρει.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης