Κάρολαϊν Φλακ: Δι’ απαγχονισμού αυτοκτόνησε η Βρετανίδα παρουσιάστρια

Η αυτοκτονία της 40χρονης Βρετανίδας Κάρολαϊν Φλακ, πρώην παρουσιάστριας του «Love Island», αναζωπύρωσε την συζήτηση στην Βρετανία για την συμπεριφορά του ταμπλόιντ Τύπου και των τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σάντρα Πόλσον, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας δήλωσε στις δικαστικές αρχές ότι άγνωστος σταμάτησε αστυνομικούς στον δρόμο και τους οδήγησε σε διαμέρισμα, όπου μία γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα.

Η 40χρονη πρώην παρουσιάστρια του «Love Island» αφαίρεσε τη ζωή της στις 15 Φεβρουαρίου, τελώντας υπό έντονη ψυχολογική πίεση λόγω της δίκης της που είχε οριστεί για τις αρχές Μαρτίου με την κατηγορία ότι στα μέσα Δεκεμβρίου είχε επιτεθεί και τραυματίσει με ένα φωτιστικό στο κεφάλι τον σύντροφό της ενώ εκείνος κοιμόταν – αν και ο ίδιος είχε ζητήσει να μην προχωρήσει η δίωξη σε βάρος της.

Η αυτοκτονία της έχει προκαλέσει σοκ στους φίλους και θαυμαστές της, καθώς επίσης και μία μεγάλη δημόσια συζήτηση στη Βρετανία για την πίεση που ασκούν στις δημοσιότητες οι ταμπλόιντ εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, με την ιατροδικαστική έρευνα, η οικογένειά της έδωσε στη δημοσιότητα ένα κείμενο που η Κάρολαϊν Φλακ ήθελε να αναρτήσει στο Instagram, αλλά τελικά ακολούθησε συμβουλές να μην το κάνει.

Στο κείμενο αυτό μιλά για αρκετά άγχη που είχε κρύψει «κάτω από το χαλί» και ότι υπέμενε επί δεκαετία «τοξικές απόψεις» για το πρόσωπό της. Έγραφε ότι τη στιγμή της σύλληψής της ήταν σαν κάποιος να τράβηξε «ολόκληρο τον κόσμο και το μέλλον» της κάτω από τα πόδια της, ενώ τόνιζε πως ό,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα οφειλόταν σε ατύχημα.

Σύμφωνα με το προκαταρκτικό πόρισμα, η νεκροψία έδειξε ότι αιτία του θανάτου ήταν ο απαγχονισμός. Η ολοκλήρωση της έρευνας αναβλήθηκε για τις 5 Αυγούστου.


Αφήστε μια απάντηση