Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο αμαξοστάσιο Καστοριάς

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο αμαξοστάσιο Καστοριάς

Για το επίπεδο ετοιμότητας του εξοπλισμού στο αμαξοστάσιο της Π.Ε. Καστοριάς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο δυναμικό, ενημερώθηκε σε συνάντηση με την Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Βάσω Σιδηροπούλου και με το προσωπικό, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, το  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση των οχημάτων, για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν ως προς την αγροτική οδοποιία, τις διανοίξεις, τις κατολισθήσεις, τις διαγραμμίσεις, τον αποχιονισμό κ.α. Συζητήθηκαν η αναγκαιότητα προσλήψεων προσωπικού και αγορά επιπλέον μηχανημάτων, προκειμένου να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικότερα, οποιαδήποτε κατάσταση ανακύπτει.

Ο κ. Κασαπίδης άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων και δήλωσε πως η προμήθεια μηχανημάτων έργου, για τη βελτίωση του εξοπλισμού της υπηρεσίας, θα μπορούσε να γίνει μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Ανέφερε ακόμα πως, είναι αναγκαία η κατασκευή επιπλέον στεγάστρου στο χώρο, για την προφύλαξη του εξοπλισμού από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

www.ert.gr

ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ