Συνελήφθη 35χρονος με 24 πλαστά διαβατήρια στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη 35χρονος με 24 πλαστά διαβατήρια στη Μυτιλήνη
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 27, 31 και 35 ετών, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, κατοχή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τρίτων προσώπων και διευκόλυνση μετάβασης τρίτων στο εσωτερικό της χώρας και εν συνεχεία στο εξωτερικό.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο  λιμάνι Μυτιλήνης, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε ο 35χρονος να κατέχει επιμελώς κρυμμένα μέσα στα ρούχα του, είκοσι τέσσερα (24) διαβατήρια τρίτων προσώπων και έντεκα (11) ακτοπλοϊκά εισιτήρια τρίτων προσώπων, με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.
Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης, προσήλθαν ο 27χρονος και ο 31χρονος, ο οποίος παρέλαβε  τα εν λόγω διαβατήρια. Άμεσα επενέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που τους συνέλαβαν.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα  έγγραφα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των εκατόν εβδομήντα πέντε ευρώ (175€) και τρία κινητά τηλέφωνα.

The post Συνελήφθη 35χρονος με 24 πλαστά διαβατήρια στη Μυτιλήνη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση