Γιάννα Αγγελοπούλου: Επέτειος συλλογικού αναστοχασμού το 2021

Γιάννα  Αγγελοπούλου: Επέτειος συλλογικού αναστοχασμού το 2021

ΑΠΟ το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου Ελληνικού κράτους ,ξεκίνησε απόψε τις επισκέψεις της στην περιφέρεια η πρόεδρος της επιτροπής « ΕΛΛΑΔΑ 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

Σε ομιλία της στο Βουλευτικό, την πρώτη Βουλή των Ελλήνων ,η κ. Αγγελοπούλου κάλεσε όλους , αυτοδιοίκηση , φορείς και πολίτες να καταθέσουν σκέψεις, ιδέες και προτάσεις γύρω από τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την παλιγγενεσία.

«Θέλουμε να ακούσουμε προτάσσεις , ιδέες και τις καλές προτάσεις ,όπως αυτές που ακούσαμε εδώ στο Ναύπλιο , θα τις στηρίξουμε «είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του «ΕΛΛΑΔΑ 2021» που τόνισε ότι «το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων θα καλυφθεί από χορηγίες και δεν θα επιβαρυνθεί τα δημόσιο ούτε ένα ευρώ.. .»

Η κ. Αγγελοπούλου υπογράμμισε ότι «αντλούμε δύναμη και υπερηφάνεια από το παρελθόν χτίζοντας όμως μια ακόμη καλύτερη κοινωνία για όλους..»

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος καλωσορίζοντας την κ. Αγγελοπούλου μίλησε για την ουσιαστική συμβολή της πόλης του Ναυπλίου στη δημιουργία του νεοτέρου ελληνικού κράτους επισημαίνοντας ότι « ο εορτασμός των 200 χρόνων δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ενωθούμε σε ένα στρατηγικό στόχο…»

Πριν την εκδήλωση στο Βουλευτικό η. κ. Αγγελοπούλου , με τους συνεργάτες της ,επισκέφθηκαν το δημαρχείο Ναυπλίου και συναντήθηκε με την «Εφορεία τιμής 2021¨που έχει συγκροτηθεί στην πόλη .

Επίσης επισκέφθηκε το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα όπου ξεναγήθηκε από την πρόεδρο του, ενδυματολόγο κ. Ιωάννα Παπαντωνίου.

Φωτο : STUDIO B&G

www.ert.gr

Γιάννης Γαλανόπουλος
image}

Αφήστε μια απάντηση