Realme X50 Pro: Με Snapdragon 865 στο AnTuTu και υποστήριξη WiFi 6

Techblog.gr

Realme X50 Pro 5G MWC 2020

Η Realme είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα flagship smartphone. Το ντεμπούτο του Realme X50 Pro είχε προγραμματιστεί για την έκθεση MWC 2020, η οποία ακυρώθηκε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για να σταματήσουν τα leaks και τα teasers, που αφορούν όσα smartphones θα βλέπαμε στο event.

Εξωπραγματικό score στο AnTuTu και υποστήριξη WiFi 6

Μία από τις κύριες πηγές πληροφοριών για το Realme X50 Pro είναι ο CMO της εταιρείας, Xu Qi Chase, ο οποίος δημοσιεύει διαρκώς  στο Weibo teaser για το smartphone.

Αυτή τη φορά, ο Xu αποκάλυψε ότι X50 Pro θα υποστηρίζει WiFi 6. Πέρα από το κείμενο, ο Xu πρόσθεσε μία εικόνα στην οποία εμφανίζονται μία σειρά από δίκτυα. Παρατηρώντας την εικόνα, βλέπουμε ένα μικρό “6” δίπλα στην ισχύ σήματος μερικών εκ των δικτύων.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μία εικόνα με το score του Realme X50 Pro στο κινέζικο AnTuTu. Το νέο flagship, χάρη στον Snapdragon 865, έφτασε τους 574.985 πόντους. Συγκριτικά, το υψηλότερο score για τον μήνα Ιανουάριο στο κινέζικο AnTuTu είναι 504.796 και το κατέχει το Vivo iQOO Neo 855 που είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 855+.

Το Realme X50 Pro, πέρα από τον Snapdragon 865, θα διαθέτει LPDDR5 μνήμη RAM και UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Ο CMO της εταιρείας είχε κάνει tease πρόσφατα ότι θα υπάρχει έκδοση με 12GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης.

Όπως αναφέραμε, η παρουσίαση του X50 Pro είχε προγραμματιστεί για την έκθεση MWC 2020, η οποία ακυρώθηκε. Οπότε, περιμένουμε η εταιρεία να προγραμματίσει κάποιο χωριστό event, ενδεχομένως online, στο οποίο θα παρουσιάσει το νέος της flagship.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος