Ομολόγησε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Πάτρας

Ομολόγησε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Πάτρας

Το πρωί της Πέμπτης, αναμένεται να διενεργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή της πλαζ, στην Αγυιά της Πάτρας.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε. Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Η μητέρα εντοπίστηκε το απόγευμα από τις Αρχές και κρατείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, όπου και ομολόγησε την πράξη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το άτυχο μωρό πριν από λίγες μέρες, στο δημόσιο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας.

Με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή