Ίασμος Ροδόπης:«Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας προσβάσιμη σε όλους»

Ίασμος Ροδόπης:«Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας  προσβάσιμη σε όλους»

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Υγείας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ιάσμου, Οκτάι Γιαλούτς, συμμετείχε στην Ανοιχτή Ενημερωτική – Επιμορφωτική Εκδήλωση με τίτλο «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας προσβάσιμη σε όλους», που διοργάνωσε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης σήμερα στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιάσμου στον Ίασμο Ροδόπης.

Το καλωσόρισμα ανέλαβε η Υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, η κα. Ειρήνη Χατζοπούλου, ενώ ακολούθησε η ομιλία της κας. Αιμιλίας Μακρυαλέα, Διευθύντριας Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πολιτικών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ο οποίος άλλη μια φορά τόνισε την ανάγκη για διάθεση ασθενοφόρου. Ο Μουμίν έθεσε μια σειρά από ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, κάνοντας έκκληση για άμεση στελέχωση με παιδίατρο και επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Μουμίν υποδέχτηκε τα στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης στο Δημαρχείο, όπου έλαβε τη δέσμευση για την ικανοποίηση των αιτημάτων, δηλώνοντας ότι «από κοινού θα απευθυνθούμε αρμοδίως για προμήθεια ασθενοφόρου».

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου