Καλαμάτα: Στο Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη το βιβλίο του Δημ. Στρατούλη (Ηχητικό)

Καλαμάτα: Στο Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη το βιβλίο του Δημ. Στρατούλη (Ηχητικό)

Το βιβλίο «Oταν γεννιέσαι τρεις φορές. Δωρεά οργάνων – δώρο ζωής», του πρώην υπουργού Δημήτρη Στρατούλη, θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Τετάρτη το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και οι εκδόσεις «Τόπος».

Η εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, είναι προγραμματισμένη για τις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας (Αριστομένους 95).

Την παρουσίαση θα συντονίσουν ο εκπαιδευτικός Φώτης Μπουγάς και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος. Ομιλητές θα είναι οι Μεσσήνιοι: Γιάννης Μπολέτης καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής Κλινικής Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου, πρόεδρος Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Γιώργος Παπαθεοδωρίδης πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, καθηγητής Παθολογίας – Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής της Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής Λαϊκού Νοσοκομείου. Χρήστος Σβάρνας πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού. Θα μιλήσει επίσης η Ελένη Κάψια νεφρολόγος στην Κλινική Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η φιλόλογος Δήμητρα Δημοπούλου.

Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης διδάκτωρ Νομικής στις Εργασιακές Σχέσεις, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δύο φορές, πρώην βουλευτής και υπουργός.

www.ert.gr

Ηλίας Μαραβάς