Και στη Χώρα Μεσσηνίας η δράση των ληστών με τα καλάσνικοφ

Και στη Χώρα Μεσσηνίας η δράση των ληστών με τα καλάσνικοφ

Ως οι δράστες της ληστείας με τα καλάσνικοφ που έγινε στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου σε τραπεζικό υποκατάστημα στη Χώρα του δήμου Πύλου-Νέστορος με λεία 208.000 ευρώ, φέρονται -μεταξύ άλλων- οι τρεις κακοποιοί αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν το Σάββατο σε επεισοδιακή επιχείρηση με ανταλλαγή πυρών στην Αρχαία Κόρινθο.

Στην προχθεσινή επιχείρηση στην Ακροκόρινθο από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν οι δύο αλβανοί και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου-φρουρούμενοι- στο Θριάσιο και το νοσοκομείο Κορίνθου. Παράλληλα συνελήφθη και ο τρίτος ομοεθνής συνεργός τους. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν –κατά την τακτική της οργάνωσης- είχε ενοικιαστεί από ζευγάρι ελλήνων στην Πρέβεζα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Το κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Μεσσήνη, διέρρηξαν άγνωστοι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, σπάζοντας την κεντρική γυάλινη πόρτα του υποκαταστήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού & Φέσσα στο κέντρο της πόλης. Οι κλοπή έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες- από τρια άτομα, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι δράστες αφού διέρρηξαν την είσοδο, ερεύνησαν όλους τους χώρους βρήκαν και αφήρεσαν μόλις το ποσό των 150 ευρώ σε κέρματα ενώ αποπειράθηκαν να ανοίξουν και το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, χωρίς επιτυχία.

www.ert.gr

Μαρία Τομαρά