Στο Δήμο Σφακίων ο Παύλος Πολάκης

Στο Δήμο Σφακίων ο Παύλος Πολάκης

Στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας και ενημέρωσης με όλους τους Δήμους του Νομού, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε την Κυριακή επίσκεψη στο Δημαρχείο Σφακίων, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με τον Δήμαρχο Σφακίων Μανούσο Χιωτάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Αφροδίτης Σφηνιά, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρου Ψαρουδάκη, του Πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αντώνη Αθητάκη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννη Ζερβού, Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Βουβά, Ίμπρου, Αη Γιάννη και Σκαλωτής.

Ο κ. Πολάκης ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που είχαν δρομολογηθεί και εξασφαλιστεί οι χρηματοδοτήσεις τους από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνολικού ύψους 12.000.000 € περίπου (από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», από το Υπουργείο Υποδομών και το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα-ΠΕΠ Κρήτης).

Όπως διαπιστώθηκε στην συνάντηση τα έργα αυτά τα οποία είχε δρομολογήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, προχωρούν, επιταχύνονται και ενισχύονται με παραπάνω χρηματοδοτήσεις που διασφαλίζει η παρούσα Διοίκηση και ο Δήμαρχος, ενώ αφορούν σε αναπλάσεις, οδοποιίες, αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες, εξοπλισμός και έργα ύδρευσης, αθλητικά και λιμενικά έργα κ.α.

Στη συνάντηση έγινε και η παρουσίαση της μελέτης για το αλσύλλιο της Χώρας Σφακίων, που μετά την περσινή θεομηνία χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών με απόφαση του Υπουργού κ. Σπίρτζη με το ποσόν των 600.000 €, ενώ θα συμπληρωθεί με επιπλέον χρηματοδότηση της Κυβέρνησης.

Η Δημοτική Αρχή εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Παύλο Πολάκη για το συνεχές ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Δήμου Σφακίων, ενώ από την πλευρά του ο Βουλευτής διαβεβαίωσε όλους τους παρευρισκόμενους πως θα παραμείνει μάχιμος, διεκδικητικός και στο πλευρό του Δήμου (που και ο ίδιος υπηρέτησε ως Δήμαρχος στο παρελθόν) για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του Δήμου που πάντοτε θα βρίσκεται στην καρδιά και τις προτεραιότητες του.

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου
image}

Αφήστε μια απάντηση