Αντιπεριφερειάρχης Σάμου:”Οι Σαμιώτες να δώσουν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα”

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου:”Οι Σαμιώτες να δώσουν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα”

Κάλεσμα σε φορείς και πολίτες να δώσουν δυναμικό  παρών στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα για το Μεταναστευτικό, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης.  Θεωρεί ως την τελευταία ευκαιρία των νησιωτών για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν δέχονται καμία νέα δομή.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

 

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για το όμορφο νησί μας, εδώ και 7 μήνες είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Μας κοροϊδεύουν, παίζουν με την υπομονή μας και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας. Είμαι απογοητευμένος από την μέχρι τώρα εξέλιξη των πραγμάτων, νιώθω προδομένος και εξαπατημένος από τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης. Η θέση στην οποία βρίσκομαι δεν μου επιτρέπει τα μισόλογα και τις υπεκφυγές.

Την Πέμπτη 13.02.2020 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (10:00 π.μ. οδός Βασιλίσσης Σοφίας 15 Αθήνα) σας ζητώ να θυσιάσετε λίγες ώρες από τον προσωπικό σας χρόνο και τις δουλειές σας για να καταστήσουμε σαφές στην Κυβέρνηση ότι είμαστε αγανακτισμένοι και οργισμένοι με όσα συμβαίνουν.

Είναι, ίσως, η τελευταία ευκαιρία να επιτύχουμε κάτι. Σε λίγους μήνες ξεκινάει η νέα τουριστική σεζόν και δεν θα μπορούμε για ευνόητους λόγους να αντιδράσουμε ολοκληρωτικά και με τον απαιτούμενο δυναμισμό ενάντια στις αυθαίρετες αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Το νέο Κ.Υ.Τ στην Ζερβού προχωράει με αμείωτους ρυθμούς ενώ καμία ημερομηνία δεν εξαγγέλλεται για το κλείσιμο της δομής στην πόλη της Σάμου, αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως καταλήξουμε με παραπάνω από μία δομές στο νησί μας; Κάτι που το απεύχομαι και φυσικά δεν θα το ανεχτούμε.

Ήρθε η στιγμή όλοι να βάλουμε τον τόπο μας πρώτη προτεραιότητα. Στις 13.02.2020 η φωνή μας και τα αιτήματά μας θα ακουστούν σε όλη την Ελλάδα, πρέπει να γνωρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι σε ετσιθελικά ειλημμένες αποφάσεις θα έχουν απέναντί τους το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας.

 

The post Αντιπεριφερειάρχης Σάμου:”Οι Σαμιώτες να δώσουν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb