Τιμήθηκαν Φανή Χαλκιά και Λάμπρος Παπακώστας

Τιμήθηκαν Φανή Χαλκιά και Λάμπρος Παπακώστας

Η Φανή Χαλκιά και ο Λάμπρος Παπακώστας, Ολυμπιονίκες, ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στην ετήσια εκδήλωση, βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα το 2019, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας(Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα.

Τους Ολυμπιονίκες, Φανή Χαλκιά και Λάμπρο Παπακώστα, βράβευσαν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός οι οποίοι χαρακτήρισαν πρότυπα για τον αθλητισμό τους δύο Θεσσαλούς Ολυμπιονίκες.

Στον χαιρετισμό του ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με τον αθλητικό νόμο και την συνεργασία με την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Ηλίας Καφφές ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο όσο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεναγήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας (Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα) από την υπεύθυνη της Πινακοθήκης κ. Άννυ Ψάρρα αλλά και να ενημερωθεί για τις δράσεις της.

Αμέσως μετά την βράβευση των Ολυμπιονικών, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα το 2019 και ανθρώπων που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και επιχειρηματίες της Θεσσαλίας που στηρίζουν προσπάθειες αθλητών, όπως η EXALCO και το κέντρο αποκατάστασης «Απολλώνιος».

www.ert.gr

Ευάγγελος Μητρούσιας