Παρούσα η Πελοπόννησος στο συνέδριο του εμπορίου

Παρούσα η Πελοπόννησος στο συνέδριο του εμπορίου

ΤΗ δική της ενεργό παρουσία είχε η Πελοπόννησος στο διήμερο συνέδριο του λιανικού εμπορίου και την ετήσια Γενική Συνέλευση που έγινε στην Αθήνα.

Στις διήμερες εργασίες , συνεδρίου και συνέλευσης ,τέθηκαν επί τάπητος αρκετά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και οι εμπορικοί σύλλογοι της περιφέρειας ήσαν παρόντες.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας κ. Νίκος Θεοδοσάκης ( φωτο) ήταν Γραμματέας στον προεδρείο της σημερινής Γενικής συνέλευσης της Συνομοσπονδίας.

Στη διάρκεια του συνεδρίου έγινε εκτενής αναφορά στο θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου που διαρκώς επεκτείνεται ,χωρίς όμως να υποβαθμίζεται η άξια του παραδοσιακού καταστήματος . που όμως πρέπει διαρκώς να εκσυγχρονίζεται.

Στο περιθώριο του συνεδρίου τιμήθηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλης Κορκίδης.

Επίσης στη διάρκεια της συνέλευσης υπήρξε συζήτηση για το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές , θέμα για το οποίο οι επαγγελματίες ,ειδικά της περιφέρειας, είναι κάθετα αντίθετοι.

www.ert.gr

Γιάννης Γαλανόπουλος