ΑΕΚ Τρίπολης-Παναρκαδικός 0-0: Γρήγορα θα ξεχαστεί …

ΑΕΚ Τρίπολης-Παναρκαδικός 0-0: Γρήγορα θα ξεχαστεί …

ΑΕΚ Τρίπολης και Παναρκαδικός, μετά από ένα κακό παιχνίδι σε ουσία και θέαμα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι, χωρίς τέρματα (0-0).

Πολύ μέτριο το πρώτο ημίχρονο, κάκιστο το δεύτερο, στην κυριολεξία … πόνεσαν οι οφθαλμοί των 200 περίπου, φιλάθλων που το παρακολούθησαν στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Σ’ αυτό, συνηγόρησε και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος του σταδίου.

Η αναμέτρηση, στιγματίστηκε από διάφορες μικροεντάσεις, εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου, μετά το τέλος των δύο ημιχρόνων.

Εξάλλου, είχε και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει μία αναμέτρηση τοπικών ομάδων.

Η ΑΕΚ, είχε διάθεση και έδειξε στοιχεία αγωνιστικότητας σ’ όλο το παιχνίδι.

Είχε 3 καλές στιγμές στο α μέρος (Κολιόπουλος στο 19ο, Μπακάμης στο 37ο και Ανδριανός στο 40ο λεπτό), καθώς επίσης και ένα δοκάρι, στο 4ο λεπτό με όμορφο σουτ του Π. Μπούσγα, από πλάγια θέση.

Ο χλωμός Παναρκαδικός, είχε φάσεις με τους Τσιώλη (2ο), Νίκο Λυμπερόπουλο (16Ο και 35ο) και Κεσίδη (33ο).

Στο κάκιστο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε μία καλή στιγμή με τον Ανδριανό, στο 63ο λεπτό, ενώ οι πράσινοι απείλησαν με τους Μπάρδο (φάουλ στο 73ο), Τρέσα (πλασέ στο 75ο), Γιουγκούδη (πλασέ στο 83ο) και Στρέμπα (κεφαλιά στο 90ο).

Παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί, αφού όπως αναφέραμε, ήταν στην κυριολεξία, μία … κακοποίηση του ποδοσφαίρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Αυγερινός απ’ την Αρκαδία. Βοηθοί του ήταν οι Λουκάς και Σταματόπουλος, επίσης απ’ την Αρκαδία.

ΑΕΚ Τρίπολης
(Γ. Κυριακόπουλος)

Μπροκάκης, Πετρόπουλος Ρ, Μπαλάσης, Καψής (46ο Τσαλγιτζόπουλος Θ.), Καιάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός (76ο Κολοστούμπης Β.), Κολλιόπουλος, Μπούσγας.

ΠΑΟ
(Θ. Στάικος)

Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Γκατιάγκα, Στρέμπας, Στασινόπουλος, Κεσίδης (65ο Τρέσα), Γιουγκούδης, Λυμπερόπουλος Ν. (57Ο Νάνος), Τσιώλης (85ο Αντωνόπουλος), Μπάρδος (89ο Καπετανάκης).

www.ert.gr

Σταύρος Ζορμπαλάς