Δ. Μακεδονία: Γενικές συνελεύσεις και εκλογές

Δ. Μακεδονία: Γενικές συνελεύσεις και εκλογές

 

Κοζάνη: Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Γενική συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΠΕ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην έδρα του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:  Ο Απολογισμός δράσης του ΔΣ και Οικονομικός απολογισμός. Η Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. Και η Επιλογή βʼθμιας οργάνωσης για την αντιπροσώπευση του Σωματείου στη ΓΣΕΕ.

 

Κοζάνη: Πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δ. Μακεδονίας

Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας «Η Μνήμη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., στο ξενοδοχείο «ΕΛΕΝΑ», στην οδό Δημοκρατίας 47 στην Κοζάνη. Στη συνέλευση, όπως αναφέρει το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί εγγραφή νέων μελών, θα προγραμματιστούν οι αρχαιρεσίες, θα γίνει ο προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο τρίμηνο και θα συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας λογότυπου.

 

Δ. Μακεδονία: Γενική συνέλευση και κοπή πίτας «Μανιταρόφιλων

Στην Καστοριά θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και η κοπή πίτας των  «Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας». Η διαδικασία θα γίνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 18:00, στον Σταθμό Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στην Καστοριά, όπου θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών.

 

Κοζάνη: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας Μελισσοκομικού Συλλόγου

Η ετήσια Γενική συνέλευση του Μελισσοκομικού Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09/02/2020, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κοζάνης. Μετά την Εκλογοαπολογιστική συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας.

 

Κοζάνη: Εκλογές και πίτα Συλλόγου Μεταξιωτών

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:30 στην αίθουσα του Συλλόγου. Μετά τις Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου. Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

 

Καστοριά: Γενική συνέλευση συλλόγου «Σπασμένο Ρόδι»

Γενική συνέλευση του περιβαλλοντικού – πολιτιστικού συλλόγου Καστοριάς «Σπασμένο Ρόδι» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  9 Φεβρουαρίου  στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Έσπερος. ΘΑ ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου  στις 12 το μεσημέρι, με όσα μέλη είναι παρόντα.

www.ert.gr

Θωμάς Νασιάδης