Pablo Escobar Fold 2: Κλώνος του Galaxy Fold με τιμή $400

Techblog.gr

Η Escobar Inc. είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα foldable smartphone. Το τηλέφωνο ανακοινώθηκε εχθές και φαίνεται πως είναι ένας πιστός κλώνος του Galaxy Fold της Samsung μόνο που αντί για 2000 δολάρια ζητάει μόλις $400.

Όπως προαναφέρθηκε, το τηλέφωνο μοιάζει με το Galaxy Fold έτσι συναντάμε μία οθόνη στο εξωτερικό μέρος με μέγεθος 4.6 ίντσες ενώ εσωτερικά υπάρχει η αναδιπλούμενη οθόνη των 7.3 ιντσών.

Εσωτερικά κρύβεται ο Snapdragon 855, 8GB ή 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος που ανέρχεται στα 128GB ή 512GB. Όσον αφορά την κάμερα συναντάμε συνολικά πέντε κάμερες, τρεις στην πλάτη και δύο στο front panel. Η τριπλή κάμερα αποτελείται από 12MP wide, 12MP telephoto και 16MP ultrawide. Ενώ η διπλή κάμερα θα έχει 8 και 10MP.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.380mAh και το τηλέφωνο θα τρέχει Android 10. Τέλος, υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί η Escobar Inc. να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone σε αυτήν την εξαιρετική χαμηλή τιμή; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης