Xiaomi Mi 10: Δεν θα υποστηρίζει 65W fast charge

Techblog.gr

Απέχουμε 20 ημέρες από την παρουσίαση των Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro η οποία θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου και στην επιφάνεια έρχονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για να ολοκληρώσουν το παζλ. Το προηγούμενο διάστημα ήταν γνωστό ότι η Xiaomi θα ενσωματώσει 65W fast charge ωστόσο όπως γίνεται γνωστό μέσα από πληροφορίες, αυτή η φόρτιση θα υποστηρίζεται μόνο από την Pro έκδοση αφού η απλή θα ενσωματώνει 48W fast charge.

Την πληροφορία αποκάλυψε στο Κινεζικό Weibo Community ο Technology B. Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Xiaomi θα επιλέξει να κρατήσει ως key point της Pro έκδοση της ταχύτητα φόρτισης ενώ διαφορά υπάρχει ακόμη και ανάμεσα στα Mi 9 και Mi 9 Pro 5G τα οποία έχουν 30W και 40W fast charge αντίστοιχα.

Επιπλέον, όσον αφορά την χωρητικότητα της μπαταρίας που θα δίνει ζωή στο εκάστοτε smartphone φαίνεται πως το απλό Mi 10 θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερη μπαταρία (4.800mAh) ενώ η Pro έκδοση θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh.

Τέλος, και τα δύο τηλέφωνα θα ενσωματώνουν το high-end flagship SoC της Qualcomm, Snapdragon 865 και κύρια κάμερα στα 108MP.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης