Διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Συγκέντρωση κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου οργανώνει αύριο στις 9 το πρωί, στην πλατεία Κορνάρου, το ΠΑΜΕ Ηρακλείου. Χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο αντι-ασφαλιστικό τερατούργημα και έκανε λόγο για ένα ακόμη χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση.

«Όλο αυτό το διάστημα, το ΠΑΜΕ, τα ταξικά σωματεία, εκατοντάδες εργαζόμενοι σε ολόκληρο το νομό, δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης, της οργάνωσης και της προετοιμασίας των εργαζομένων για δυναμική απάντηση ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό τερατούργημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Δίνουμε τη μάχη για να μην περάσει άλλο ένα χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση. Ή πάγια απαίτηση των εργοδοτών να απαλλαγούν από τις κόστος των ασφαλιστικών εισφορών βρίσκει τους καλύτερους συμμάχους στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ.
Θέλουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν έως τα βαθιά γεράματα και να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έχουν τη στοιχειώδη κάλυψη, περίθαλψη, σύνταξη, ενώ την ίδια ώρα οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις που τους στήριξαν διαχρονικά, καταλήστεψαν τα αποθεματικά των ταμείων, έπαιξαν στο τζόγο τα λεφτά των εργατών και χάρισαν εκατομμύρια εισφορών στους εργοδότες” επισήμαναν τα μέλη της γραμματείας του ΠΑΜΕ.

www.ert.gr

Σταυρούλα Κατσουλάκη