Φρίκη: Ανάγκασαν γουρούνι να κάνει bungee jumping για… διαφήμιση

The Paper/Screenshot

Σύμφωνα με το BBC, οι διοργανωτές έδεσαν το ζώο σε ένα λάστιχο και το έριξαν από μια πλατφόρμα ύψους 70 μέτρων. Μάλιστα, τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως το γουρούνι αμέσως μετά στάλθηκε σε σφαγείο

Σε μια απίστευτη πράξη που έχει προκαλέσει παγκόσμιο αποτροπιασμό προχώρησαν οι υπεύθυνοι ενός πάρκου στην Κίνα, δένοντας ένα γουρούνι σε λάστιχο για bungee jumping, για να εγκαινιάσουν τη νέα εγκατάσταση και να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Σύμφωνα με το BBC, οι διοργανωτές έδεσαν το ζώο σε ένα λάστιχο και το έριξαν από μια πλατφόρμα ύψους 70 μέτρων. Μάλιστα, τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως το γουρούνι αμέσως μετά στάλθηκε σε σφαγείο.

Οι χρήστες του διαδικτύου βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασαν για την πράξη και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία του τετράποδου.

Το αποτρόπαιο βίντεο παρουσιάζει μέλη του προσωπικού του πάρκου να ανεβάζουν το δεμένο ζώο στην πλατφόρμα και ύστερα να το σπρώχνουν στο κενό, ενώ από πίσω ακούγονται γέλια.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας South China Morning Post αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του πάρκου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, θέλησε να δώσει απάντηση στις αντιδράσεις.

«Σήμερα είναι τα εγκαίνιά μας. Αφήσαμε το γουρούνι να κάνει το πρώτο άλμα επειδή οι τιμές του χοιρινού ήταν πολύ υψηλές όλη την χρονιά, έπεσαν όμως το τελευταίο διάστημα» σχολίασε.

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Απάντηση της εταιρείας

Μετά τον σάλο, το θεματικό πάρκο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, λέγοντας πως αποδέχεται «την κριτική» που έχει πυροδοτήσει.

«Δεχόμαστε ειλικρινά την κριτική των πολιτών και τις συμβουλές και ζητούμε συγγνώμη στο κοινό. Θα βελτιώσουμε το μάρκετινγκ για παρέχουμε στους τουρίστες καλύτερες υπηρεσίες» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση