Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από τα Πηγάδια της Ξάνθης

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από τα Πηγάδια της Ξάνθης απέναντι στην ακριτική ομάδα, της οποίας επιβλήθηκε 1-0 παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου και σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Μια νίκη που φέρνει τους «πράσινους» στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς ύστερα από 19 αγωνιστικές, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από τις ομάδες που έπονται, ενώ η Ξάνθη παρέμεινε στους 26 και την έκτη θέση.

Την Ιστορία της αναμέτρησης έγραψε το γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 50ό λεπτό, από την ωραία προσπάθεια του Ζαχίντ που κατέληξε σε ασίστ προς τον Ιταλό επιθετικό των «πρασίνων» και εξαιρετικό τελείωμα του σκόρερ.

Με την ομάδα του Γιώργου Δώνη έκαναν ντεμπούτο τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά της, ο Ανουάρ που έπαιξε βασικός και ο Νάγκι που μπήκε αλλαγή στο 73΄ στη θέση του Μπεκ.

Στο 32ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σένκεφελντ ύστερα από τη χρήση του VAR, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Δώνης ήταν σε αντικανονική θέση.

Στο 89΄ η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαριέντος, που είχε μπει ως αλλαγή στο 53ο λεπτό.


Αφήστε μια απάντηση