Καστοριά: Σύλληψη 26χρονου που μετέφερε 14 κιλά κάνναβη

Καστοριά: Σύλληψη 26χρονου που μετέφερε 14 κιλά κάνναβη

Συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ένας 26χρονος αλλοδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, σταμάτησαν για έλεγχο τον 26χρονο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο 26χρονος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός, όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε ο οδηγός, εντοπίστηκαν ένας ταξιδιωτικός σάκος και ένα τσουβάλι που περιείχαν 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 14 κιλών και 180 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

www.ert.gr

ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ