Επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στα ΚΥΤ Σάμου και Λέσβου

Επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στα ΚΥΤ Σάμου και Λέσβου

Tην Κυριακή 19/1/2020 ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις  στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στη  Σάμο και στη Λέσβο. Τον κ. Μηταράκη θα συνοδεύσουν ο κ. Εμμανουήλ Λογοθέτης, Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και ο κ. Κωνσταντίνος Κωστάκης διευθυντής του γραφείου του Υπουργού.

Μετά την άφιξη του στο ΚΥΤ της Σάμου, ο κ. Μηταράκης θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί από την αρμόδια διοικήτρια του κέντρου και από εκπροσώπους της Υπηρεσίας Ασύλου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Βουλευτή Σάμου της Ν.Δ. κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη και την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας. Επίσης, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί το νέο ΚΥΤ Σάμου και στη συνέχεια θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το κλιμάκιο της κυβέρνησης υπό τον κ. Μηταράκη, αναμένεται να μεταβεί στη Λέσβο λίγο μετά το μεσημέρι. Στην πρωτεύουσα του νησιού, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με βουλευτές του νομού, τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη και φορείς του νησιού. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη  Μόρια και θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί από τον διοικητή του κέντρου.

The post Επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στα ΚΥΤ Σάμου και Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση