Βράβευση αθλητών από τον αντιπεριφερειάρχη

Βράβευση αθλητών από τον αντιπεριφερειάρχη

Τους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Χανίων,«Ο Καγιαλές», τίμησε σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, για τις διακρίσεις τους, την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καράτε και Kick Boxing.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καλογερής βράβευσε πρώτο από όλους τον προπονητή του Συλλόγου, κ. Άγγελο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Βετεράνων, την Άννα Παπαδημητρίου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, τον Μανώλη Χαροντάκη για την κατάκτηση της 2η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στην κατηγορία Παίδων. Τέλος, ο κ. Καλογερής παρέδωσε στον κ. Άγγελο Καραϊσκάκη το ασημένιο μετάλλιο για τον αθλητή Ιωάννη Φουρναράκη, ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing.

Ο κ. Καλογερής συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή του Συλλόγου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην προαγωγή του αθλητισμού και του «Ευ αγωνίζεσθαι».

www.ert.gr

Σοφία Θεοδωράκη