Samsung Galaxy Z Flip: Με τιμή 1000 δολάρια Αμερικής, μπαταρία 3.300mAh και φορτιστή 15W

Techblog.gr

Samsung Galaxy Z Flip

Μέχρι πριν λίγες ημέρες θεωρούσαμε ότι το επόμενο foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας θα ονομάζεται Fold 2. Στην έκθεση CES 2020 μάθαμε ότι μάλλον θα ονομάζεται Galaxy Bloom. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το “Bloom” είναι η κωδική ονομασία του foldable, ενώ το επίσημο όνομα του θα είναι Samsung Galaxy Z Flip.

Τα νεότερα leaks

Τώρα, το πολυαναμενόμενο clamshell foldable smartphone πέρασε από τη 3C. Η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το Galaxy Z Flip έχει κωδικό μοντέλου SM-F700, ένα μοντέλο που έχουμε δει και σε παλαιότερα site πιστοποιήσεων και leaks. Έπειτα, με βάση όσα αναφέρει η σελίδα, το Samsung Galaxy Z Flip θα έχει στο κουτί φορτιστή 15W.

Την ίδια στιγμή, ο Max Weinback από το XDA Developers επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Z Flip θα έχει μπαταρία 3.300mAh και ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 855.

Όσον αφορά παλαιότερα στοιχεία που γνωρίζουμε για το Samsung Galaxy Z Flip, το foldable smartphone θα έχει διπλή κάμερα στην εξωτερική πλευρά και selfie 10MP στο εσωτερικό. Επίσης, δεν θα έχει πλαστική οθόνη, αλλά ειδικό Ultra-Thin Glass film.

Τέλος, το Galaxy Z Flip αναμένεται να είναι αισθητά φθηνότερο από το Galaxy Fold, με την τιμή του να κυμαίνεται στα 1.000 δολάρια Αμερικής. Ωστόσο, καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, που θα πραγματοποιήσει το Unpacked Event 2020 η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια.

Πηγή 1 Πηγή 2

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος