Black Shark 3: Επιβεβαιώθηκε η οθόνη QHD με ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Techblog.gr

Black Shark 3

Πέρυσι τον Μάρτιο η Xiaomi κυκλοφόρησε το Black Shark 2 και λίγο αργότερα, τον Αύγουστο, έβγαλε στην αγορά την Pro έκδοση του. Τώρα, περιμένουμε η εταιρεία να κυκλοφορήσει το Black Shark 3, και ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα leaks.

Ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι το BS 3 αναμένεται να έχει 16GB μνήμη RAM. Κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένο, αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για gaming smartphone και πως το επερχόμενο high-end smartphone Samsung Galaxy S20 Ultra θα έχει 16GB μνήμη RAM.

Τώρα, ένας χρήστης του Weibo δημοσίευσε μία σειρά από εικόνες που αποκαλύπτουν ότι το Black Shark 3 θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 2K (QHD).

Πέρα από αυτή την πληροφορία, οι εικόνες δείχνουν ότι ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσει την ανάλυση μεταξύ 2K (QHD) και 1080p (FHD). Αντίστοιχα, προσφέρεται η δυνατότητα εναλλαγής του ρυθμού ανανέωσης μεταξύ των 60Hz, 90Hz και 120Hz.

Black Shark 3 Leaks Screen 120 Hz

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Black Shark 3 δεν γνωρίζουμε και πολλά. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι θα έχει τον Snapdragon 865, δυνατότητες 5G, αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 256GB, και ενδεχομένως μπαταρία 4.500mAh.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να ισχύουν με δεδομένο ότι το Black Shark 2 Pro διαθέτει τον Snapdragon 855+, ελάχιστο χώρο αποθήκευσης 128GB, και μπαταρία 4.000mAh.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος