Ταξίδι στην Αμερική με 40$ prepaid data SIM όλα απεριόριστα χωρίς κόφτη

Techblog.gr

Για το πρόσφατο ταξίδι μου στην Αμερική και την έκθεση CES 2020, έπρεπε να κανονίσω το τι θα κάνω με τα mobile δεδομένα μου για να είμαι συνδεδεμένος καθημερινά δημοσιεύοντας υλικό στα Social Media και το YouTube του Techblog. Αν και είμαι συνδρομητής συμβολαίου της Vodafone με την υπηρεσία Πας Παντού και θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το πακέτο που έχω στην Ελλάδα, θα έπρεπε να πληρώνω επιπλέον 13,50 (με το ΦΠΑ) κάθε μέρα για να το χρησιμοποιώ και στην Αμερική (δεδομένα, φωνή, SMS). Είχα και την συνεργασία με το Πλαίσιο, θα έπρεπε να έχω μπόλικα data διαθέσιμα.

Όπως καταλαβαίνετε αν επέλεγα αυτή τη λύση θα έπρεπε να πληρώσω για τις 6 μέρες που πέρασα στην Αμερική, επιπλέον 81 ευρώ, άσε που τα 7GB που έχω στο πακέτο μου δεν θα έφταναν. Έπρεπε λοιπόν να δω το θα κάνω με τα data μου στην Αμερική και έτσι “έπεσα” πάνω στην προσφορά της Visible, θυγατρικής της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνλιας AT&T που προσφέρει prepaid κάρτες SIM με unlimited date 4G, φωνή και SMS με 40$ για ένα μήνα. Αν δύο χρήστες της Visible ενώσουν τους λογαριασμούς τους, τότε αντί για 40$ θα πληρώνει από 25$ ο κάθε ένας!

Έτσι και έκανα. Προχώρησα στην online εγγραφή μου στο site της Visible και δήλωσα ως τόπο για την αποστολή της κάρτας SIM, το ξενοδοχείο που είχα κλείσει στο Λας Βέγκας. Η κάρτα μου παραδώθηκε την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και με περίμενε μέχρι να φτάσω Αμερική και να κάνω check-in. Όταν ενεργοποίησα την κάρτα έγινε και η χρέωση των 40$ και είχα για όλες τις μέρες τις παραμονής μου στο Λας Βέγκας απεριόριστα data χωρίς κόφτη στην ταχύτητα μετά από ένα όριο, για ανεβάζω και τις selfies μου όπως αυτή με τον Mrwhosetheboss!

Επίσης είχα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και απεριόριστα SMS προς κινητά της Αμερικής κάτι που δεν φάνηκε χρήσιμο για την επαφή μου με αριθμούς της Ελλάδας, κάτι όμως τα έκανα και αυτά, χρειάστηκε να κάνω registration με το αμερικάνικο νούμερο στην υπηρεσία delivery φαγητού Grubhub και να επικοινωνήσει μαζί μου η κοπέλα που έφερνε το φαγητό στο ξενοδοχείο για να μου πει ότι θα καθυστερίσει (Παρήγγειλα από τα Carl’s JR, δυο burger, πατάτες και milkshake OREO).

Απλές διαδικασίες, χωρίς να μου ζητηθεί ταυτότητα, η κάρτα με περίμενε στο ξενοδοχείο και την βέλαξα για 6 μέρες ανεβάζοντας και κατεβάζοντας όσα GB απαιτούσε η δουλειά μου, κάνοντας Facebook call καθημερινά με την κοπέλα μου και μιλώντας με Skype στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης