Minecraft: Ολόκληρο Harry Potter RPG δημιούργησαν οι fans [βίντεο]

Techblog.gr

Μέχρι σήμερα έχουμε δει πολλές εντυπωσιακές δημιουργίες από modders. Ειδικά όταν αναφερόμαστε στο Minecraft, ακόμη και οι απλοί παίκτες κατασκευάζουν εκπληκτικά κτίσματα αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες σε αυτά. Ωστόσο, το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry της ομάδας modding Floo Network ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το μεγαλύτερο project που δημιουργήθηκε ποτέ

Η Floo Network δημιούργησε ένα πλήρες RPG παιχνίδι εμπνευσμένο από το Harry Potter, μέσα στον χάρτη του Minecraft. Κατάφεραν να κατασκευάσουν με απόλυτη ακρίβεια το Hogwarts και τους χώρους του, ενώ ο παίκτης καλείται να λύσει γρίφους και να ολοκληρώσει αποστολές.

Επιπλέον, όποιος αποφασίσει να εγκαταστήσει τον μαγικό κόσμο του Harry Potter στο παιχνίδι θα μπορεί να περιπλανηθεί στη Diagon Alley και να κάνει τα ψώνια του, ή να πετάξει με τη σκούπα του πάνω από το γήπεδο του Quidditch. Το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry δεν είναι απλά ένα ακόμη αξιοθέατο στον κόσμο του παιχνιδιού, είναι πολλά περισσότερα.

Minecraft School of Witchcraft and Wizardry

Η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ελπίζουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να διαθέσουν στο κοινό μία δωρεάν έκδοση. Με την εγκατάσταση της, οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφτούν το Great Hall και την καλύβα του Hagrid.

Πρόκειται για ένα τεράστιο project φτιαγμένο μέσα στον κόσμο του Minecraft, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πόσος χρόνος χρειάστηκε για την ολοκλήρωση του. Αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο η ίδια η Floo Network μπορεί να απαντήσει.

Όποιος θέλει μπορεί να στηρίξει το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry μέσω της σελίδας που έχει δημιουργήσει η ομάδα στο Patreon. Εμείς ελπίζουμε ότι δεν θα εμπλακούν οι Pottermore και Warner Bros με στόχο να διακόψουν την ανάπτυξη του project, λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος