MacBook Pro 13: Κυκλοφορεί σύντομα αναβαθμισμένη έκδοση

Techblog.gr

MacBook Pro

Φαίνεται ότι η Apple ετοιμάζει ένα νέο MacBook Pro, διότι όπως ανακάλυψε το 9to5Mac η εταιρεία κατέθεσε αίτηση στην Eurasian Economic Commission για ένα φορητό προσωπικό υπολογιστή, και η αίτηση έχει εγκριθεί.

Θα κυκλοφορήσει νέο MacBook, και αν ναι, πότε;

Αρχικά, ελπίζουμε ο νέος υπολογιστής να χρησιμοποιεί τα scissor-switch του MacBook Pro 16, διότι όλα τα υπόλοιπα laptops της Apple είναι εφοδιασμένα με τα λιγότερο αξιόπιστα butterfly keys.

Έπειτα, σύμφωνα με τη φωτογραφία από την EEC που δημοσίευσε το 9to5Mac, το επερχόμενο MacBook έχει αριθμό μοντέλου A2289 και θα τρέχει macOS 10.15. Κάτι που αποτελεί και τις μοναδικές πληροφορίες που διαθέτουμε προς το παρόν. Ωστόσο, μπορούμε να συμπεράνουμε μερικά πράγματα.

Συνήθως, η EEC εγκρίνει τις αιτήσεις της Apple λίγο πριν την κυκλοφορία των προϊόντων της. Για παράδειγμα, η EEC είχε εγκρίνει το iPad 10.5 λίγο πριν την ανακοίνωση του στην WWDC 2017. Ομοίως, η έγκριση για το iPad 9.7 δόθηκε λίγο πριν την ανακοίνωση του, τον Μάρτιο του 2018.

Επιπλέον, ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει παλαιότερα ότι το 2020 η Apple θα κυκλοφορήσει και άλλα laptops με το scissor-switch πληκτρολόγιο του MacBook Pro 16.

Με βάση τα παραπάνω, περιμένουμε η Apple να κυκλοφορήσει σύντομα το νέο laptop, που ενδεχομένως θα είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του MacBook Pro 13.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος