2020: Οι προβλέψεις της τυφλής μάντισσας Baba Vanga που συγκλονίζουν. Λέμε τώρα

Τι προβλέπει η τυφλή μάντισσα Baba Vanga για το δύσκολο 2020;

Η Baba Vanga, η τυφλή Βουλγάρα που πέθανε το 1996, αλλά φρόντισε να κάνει προβλέψεις μέχρι το 5079, «ξαναχτυπά» για τη χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες.

H Vanga αποτελεί μια καλτ φιγούρα μεταξύ όσων λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας, ιδίως αφότου μερικές από τις προβλέψεις της, έχουν βγει αληθινές όπως η τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους το 2001.

Για το 2020 τα άσχημα νέα αφορούν την Ευρώπη, την υγεία του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και την ασφάλεια του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα λοιπόν με την Baba Vanga ο Τραμπ θα νοσήσει με καρκίνο, συγκεκριμένα με όγκο στον εγκέφαλο, που θα τον αφήσει κωφό και πιθανόν να επιφέρει ακόμα και τον θάνατό του.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός πρόεδρος ούτε και έχουν βγει αληθινές οι περσινές χριστουγεννιάτικες δυσοίωνες προβλέψεις της Vanga.

Η δεύτερη πρόβλεψη αφορά τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον οποίο άγνωστοι θα αποπειραθούν να δολοφονήσουν, αν και παραμένει άγνωστο αν τελικά θα τον σκοτώσουν, σύμφωνα με την Baba Vanga.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς παρόμοια προσπάθεια αφαίρεσης της ζωής του ρώσου προέδρου είχε γίνει και το 2012.

Ο Πούτιν επίσης θα πρέπει να…φυλάγεται όχι μόνο στη γη αλλά και από τον γιγάντιο μετεωρίτη που αναμένεται να χτυπήσει τη Ρωσία μέσα στο 2020!

Ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως πολλοί αποκαλούν την Baba Vanga, προβλέπει ότι τη νέα χρονιά θα γίνει στην Ευρώπη χημική επίθεση από στρατό μουσουλμάνων τρομοκρατών.

Η Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Έχασε μυστηριωδώς την όρασή της όταν ήταν 12 ετών κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Η οικογένειά της την είχε χάσει και μετά από μέρες τη βρήκε, στο χείλος του θανάτου, με τα μάτια της κλειστά και βρώμικα.

Αργότερα υποστήριξε ότι το πρώτο της όραμα το είχε τις ημέρες που είχε εξαφανιστεί και από τότε της δόθηκε το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον και να γιατρεύει όσους υποφέρουν.

Όσοι λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίες υποστηρίζουν ότι η Baba Vanga είχε προβλέψει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους λέγοντας ότι δύο αεροπλάνα, τα οποία περιέγραφε ως «ατσάλινα πουλιά» θα επιτεθούν στους Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα έλεγε: «Τρόμος, τρόμος! Η Αμερικανική αδελφότητα θα πέσει όταν θα της επιτεθούν τα ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν στους θάμνους και αθώο αίμα θα χυθεί».

Αφήστε μια απάντηση