Κύπρος: Μακάβριο λάθος από κλέφτη. Τι απίστευτο βρήκε στο αμάξι που λήστεψε και πήρε τηλέφωνο τους ιδιοκτήτες

Τι απίστευτο βρήκε ένας κλέφτης στο αυτοκίνητο που λήστεψε στην Κύπρο και πήρε τηλέφωνο τους ιδιοκτήτες;

Οι στάχτες ενός εφήβου, οι οποίες εκλάπησαν από το αυτοκίνητο της οικογένειάς του, επεστράφησαν μετά από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον συντετριμμένο κλέφτη.

Η οικογένεια του άτυχου Ντένις Μπέμπναρζ ήθελε να διασκορπιστεί τα απομεινάρια του κάπου «ζεστά και όμορφα» μετά το θάνατό του.

Ετσι επέλεξαν την Κύπρο – αλλά το δοχείο με την τέφρα του εκλάπη από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της οικογένειας ενώ έτρωγαν.

Η μητέρα του Ντένις, αποκάλυψε ότι ο κλέφτης της τηλεφώνησε κλαίγοντας για να ζητήσει συγγνώμη.

Επίσης, της ανέφερε σε ποιο σημείο είχε αφήσει τις στάχτες, ώστε να τις βρει η αστυνομία και να τους τις επιστρέψει.

Το ξύλινο κουτί με την τέφρα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο που αφαιρέθηκε μέσα από το αυτοκίνητο των γονιών του άτυχου νεαρού, καθώς έτρωγαν σε εστιατόριο την περασμένη εβδομάδα.

Οι δυο γονείς – που κατάγονται από την Πολωνία αλλά ζουν στη Σουηδία – ταξίδεψαν στην Κύπρο για να διασκορπίσουν εκεί τις στάχτες του Ντένις.

Οπως είπαν, δεν μπορούσαν να μπορούσαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι χωρίς τον γιο τους, ο οποίος πέθανε σε ένα ατύχημα πριν από πέντε μήνες.

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Πολωνία την Κυριακή, αφού εγκατέλειψε την ελπίδα να διασκορπιστεί η τέφρα του γιου τους στην Κύπρο. Νόμιζαν πως είχε καταλήξει στα σκουπίδια. Παρόλα αυτά απεύθυναν έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από τους άγνωστους κλέφτες να τους επιστρέψουν την τέφρα.

Ηταν «σοκαριστικό» όταν ο φερόμενος κλέφτης της τηλεφώνησε την Κυριακή το βράδυ, κλαίγοντας.

Ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη και της είπε πού θα μπορούσε να βρει το κουτί, ώστε να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία στη συνέχεια το εντόπισε κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Πάνω του ήταν γραμμένο το όνομα του Ντένις και τα χρόνια της γέννησης και του θανάτου του: 2000-2019.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κρατούνται τρεις Κύπριοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες της καταστροφής και της κλοπής από αυτοκίνητο.

Η μητέρα είπε στο BBC ότι δεν είναι θυμωμένη με τον κλέφτη και προσεύχεται «να αλλάξει τη ζωή του».

«Εχει ανθρώπινα συναισθήματα και καλή καρδιά», είπε. «Υπάρχει ένα ευτυχές τέλος», είπε το ζευγάρι που είναι πλέον ανακουφισμένο.

Αφήστε μια απάντηση