«Christmas in Athens», με τον Μάριο Φραγκούλη, στο Μέγαρο Μουσικής

«Christmas in Athens», με τον Μάριο Φραγκούλη, στο Μέγαρο Μουσικής

Εν αναμονή του νέου χρόνου, το γιορτινό Μέγαρο υποδέχεται, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 20:30, τον Μάριο Φραγκούλη σε δύο λαμπερές συναυλίες, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Christmas in Athensένα πρόγραμμα από αγαπημένα τραγούδια που ο διεθνώς αναγνωρισμένος τενόρος ετοίμασε ειδικά για τη χριστουγεννιάτικη Αθήνα.

Και τις δύο βραδιές, ο Μάριος Φραγκούλης ξανασυναντά στη σκηνή, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, τη σοπράνο Deborah Myers, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και στο πλαίσιο περιοδειών ανά τον κόσμο. Η συνάντησή τους, λίγες μέρες πριν από την καινούργια χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελεί είδηση για το κοινό που παρακολουθεί τη διαδρομή του φημισμένου ερμηνευτή. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι εξαίρετοι μουσικοί της Big Band υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Ο Έλληνας τενόρος, που έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη, ενθουσιάζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία, επιστρέφει στην Αθήνα, στην καρδιά των εορτών, και υπόσχεται να εκπλήξει το κοινό, για άλλη μια φορά. Ερμηνεύει τραγούδια από όλο τον κόσμο και από δημοφιλή μιούζικαλ αλλά και αξεπέραστα Christmas standards, όπως τα White Christmas, Silent Night, I’ll Be Home for Christmas, Have Yourself a Merry Little Christmas και Ave Maria.

Οι δύο συναυλίες, με τίτλο Christmas in Athens, του Μάριου Φραγκούλη εντάσσονται στο πλαίσιο του κύκλου Xριστούγεννα στο Μέγαρο.

 

Τιμές εισιτηρίων

12€ (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 25€ ● 33€ ● 40€ ● 48€ ● 54€ ● 60€

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Eισιτήρια & πληροφορίες 

Τηλ.: 210 72 82 333

www.megaron.gr

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

www.ert.gr

Μαρίνα Μπουκουράκη