Νίκη Ολυμπιακού 31-22 στη Ν. Κίο επί του Διομήδη

Νίκη Ολυμπιακού 31-22 στη Ν. Κίο επί του Διομήδη

ΓΙΑ την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην χάντμπολ πρεμιερ ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νέα Κίο με νίκη επί του Διομήδη 31-22.

Έτσι ο Ολυμπιακός τερματίζει δεύτερος τον πρώτο γύρο δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ λόγω της ήττας του στο μεταξύ τους αγώνα προ ημερών.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ( άλλοτε παίκτη του Διομήδη) δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο 14-9 έφτασε σε μια άνετη επικράτηση .Κορυφαίοι των νικητών οι Μούγιτς, Τζηράς ενώ πολλές επεμβάσεις είχε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Κώστας Τσιλιμπάρης.

Ο Διομήδης που δείχνει αναγεννημένος με τον νέο προπονητή Γιώργο Χαλκίδη και είναι πλέον σε τροχιά Ευρώπης πάλεψε το ματς για ένα εικοσάλεπτο , αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Διομήδης τίμησε τον παίκτη του Ολυμπιακού Χάρη Μάλλιο ο οποίος το 2012 ανήκε στο ρόστερ της Αργείτικης ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας ( ακολούθησε κι αυτό του 2014..)

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι , εκ των οποίων αρκετοί οπαδοί των ερυθρολεύκων .

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Γιάννης Γαλανόπουλος