iPhone SE 2 ή 9: Renders δείχνουν iPhone 4 design με στοιχεία από το 11

Techblog.gr

iPhone SE 2 iPhone 9 Design Like iPhone 4 Module Like iPhone 11

Κυκλοφορούν αρκετά leaks και αναφορές για τα iPhone 2020. Ειδικά χάρη στον αναλυτή των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo γνωρίζουμε ήδη αρκετά για τα επερχόμενα smartphones της εταιρείας. Το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει αναμένεται να είναι το iPhone SE 2 ή 9, το οποίο λέγεται ότι θα έχει παρόμοιο design με το iPhone 4.

Τι αποκαλύπτουν τα renders

Το YouTube κανάλι ConceptsiPhone δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει ένα concept του SE 2 βασισμένο σε όσα έχουν διαρρεύσει, καθώς και τις προσωπικές του εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με το βίντεο, το iPhone SE 2 θα μοιάζει αρκετά με το iPhone 4, ενώ θα έχει στοιχεία από τα iPhone 11. Για την ακρίβεια, φαίνεται ότι το επερχόμενο smartphone της Apple θα έχει έντονες ακμές, στρογγυλεμένες γωνίες και στην κορυφή της οθόνης θα υπάρχει μία μακρόστενη pill-shaped εγκοπή.

Το κανάλι αναφέρει ότι το SE 2 θα διαθέτει θύρα ακουστικών και διπλή κάμερα τοποθετημένη σε module παρόμοιο με αυτό των iPhone 11. Επιπλέον, το ConceptsiPhone φρόντισε να σχεδιάσει το μοντέλο με ιδιαίτερα μικρά bezels, τουλάχιστον για τα δεδομένα των smartphones της Apple.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του iPhone SE 2 ή 9. Με βάση τις αναφορές του Ming-Chi Kuo και διαφόρων μέσων ενημέρωσης, το smartphone θα έχει 4,7 ίντσες οθόνη, Touch ID home button, τον νεότερο επεξεργαστή A13 Bionic και 3GB μνήμη RAM.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος