Ικανοποίηση στη ΝΔ για την επανεκλογή Κόλλια στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Την ευρεία επικράτηση της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων χαιρέτησε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματίες επικροτούν την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

«Οι οικονομολόγοι, λογιστές, φοροτεχνικοί, με την αυξημένη συμμετοχή τους στις χθεσινές εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και την εμπιστοσύνη τους στη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων επικροτούν την αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Η μείωση των φόρων, η απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των επιχειρήσεων και η βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη θητεία του Κωνσταντίνου Κόλλια στη θέση του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είχαν ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. σε πρώτη δύναμη με σημαντική ενίσχυση του ποσοστού της και αύξηση της διαφοράς της από τη δεύτερη παράταξη» προσθέτει και καταλήγει σημειώνοντας πως:

«Το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, με την ψήφο του, αποδεικνύει ότι είναι αποφασισμένο να σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πορεία για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και την ανάκαμψη της Ελλάδας».

Αφήστε μια απάντηση