Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας

Ο κακός για 60 λεπτά Παναθηναϊκός, επικράτησε με 2-0 της Λαμίας και παρέτεινε το αήττητο σερί του στη Super League σε 6 αγώνες.

Η «αυλαία» του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (14η αγωνιστική) βρήκε τους «πράσινους» να παίρνουν την 3η νίκη τους στο Ολυμπιακό στάδιο και να περνούν στην 5η θέση του πίνακα, μετά την ήττα του Άρη στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν πιο ουσιαστική από τους Φθιώτες, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, είχαν περισσότερες τελικές κι ανησύχησαν την εστία του Διούδη σε δυο-τρεις περιπτώσεις.

Χωρίς να έχει ούτε μία τελική, το «τριφύλλι» προηγήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με το πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, που κέρδισε ο ίδιος από τον Θεοδωρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να φθάνουν δύσκολα στα αντίπαλα καρέ, αλλά στο 60΄ ο Παναθηναϊκός απέκτησε αριθμητική υπεροχή, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Μπουζούκη ο Μπεχαράνο.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 82΄ «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με το σουτ του Περέα, που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Στο 88΄ σε κεφαλιά του Κουρμπέλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αφήστε μια απάντηση