Κομοτηνή: Η Σόνια θεοδωρίδου στο Μέγαρο Μουσικής

Κομοτηνή: Η Σόνια θεοδωρίδου στο Μέγαρο Μουσικής

Με μια σπουδαία εμφάνιση  συνεχίζεται αύριο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, με την εμφάνιση- συμμετοχή της  κας Σόνιας Θεοδωρίδου. Με την αυριανή Συναυλία που έχει τίτλο: «Φωνές Χριστουγέννων» και τη συμμετοχή της διεθνούς φήμης σοπράνο το μουσικόφιλο κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να ζήσει  για μια ακόμη φορά ξεχωριστές στιγμές.

Μουσική διεύθυνση: Θεόδωρος Ορφανίδης. Συμμετέχουν: Μεικτή Χορωδία E-CHO, Χορωδία Γυναικών ΘΩΚ, Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

Η είσοδος και σε αυτή την εκδήλωση, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας, είναι ελεύθερη, καθώς οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με δαπάνες φιλοξενίας της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας: Διατίθενται  προσκλήσεις από το Γραφείο Περιφερειάρχη (Γ. Κακουλίδη 1, 1ος όροφος Γρ.9, τηλέφωνα για πληροφορίες: 2531352108/120/121 & 2531354228), και τα βιβλιοπωλεία Βαφειάδη (Βενιζέλου 36), Δημοκρίτειο (Δημοκρίτου 7) και Bookstop (Ν. Ζωίδη& Αγίου Γεωργίου) στην Κομοτηνή.

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου
image}

Αφήστε μια απάντηση