Champions League: Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προκίθηκε στους «32» του Europa League

Ο Ολυμπιακός με γκολ από πέναλτι του Ελ Αραμπί νίκησε με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στην έκτη αγωνιστική του Champions League και πήρε την πρόκριση για την φάση των «32» του Εuropa League.

Η φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Μάρτιν στο 42΄ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τομανέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε με περισσότερο πάθος, πίεσε, έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 59′, αλλά η κεφάλια του Ελ Αραμπί, μετά από σέντρα του Τσιμίκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 63′ ο Ποντένσε βρέθηκε τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον Μπόργιαν. Στο 70′ οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Ποντένσε από καλή θέση και με τον Μπόργιαν εκτός θέσης κατάφερε να στείλει την μπάλα εκτός εστίας.

Η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Γιαντέρ βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί κι έκανε το 1-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκιγιέρμε, Ποτένσε, Καμαρά, Γκερέρο – Ρόντιτς, Ντέγκενε, Μπόριαν, Γιαντέρ

Διαίτητης: Ορσατο (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά (61′ Γκερερο), Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ελ Αραμπί (90′ Μπενζιά), Μασούρας (70′ Λοβέρα).

Ερυθρός Αστέρας (Μιλογεβιτς): Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (82′ Γιαντέρ) , Πέτροβιτς, Βουκάνοβιτς (65′ Μπουκιά), Ίβανιτς, Ματέο Γκαρσία, Μάριν, Τομανέ(58′ Φαν Λα Πάρα)

Αφήστε μια απάντηση