Χαλαρά το 10Χ10 ο Παναθηναϊκός | Νίκησε και τον Ήφαιστο Λήμνου με 87-74

Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός επικράτησε 87-74 του Ήφαιστου Λήμνου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, φτάνοντας στην 10η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (13/12) με την Μπαρτσελόνα στην Euroleague, οι «πράσινοι» έκαναν συντήρηση δυνάμεων, με τον Ρικ Πιτίνο να δίνει ανάσες στους βασικούς του (από 17 λεπτά έπαιξαν οι Καλάθης και Φριντέτ), ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Παπαγιάννη (ήταν εκτός 12άδας) και Παπαπέτρου (είδε όλο τον αγώνα από τον πάγκο).

Ο Αμερικανός προπονητής έδωσε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Τζόνσον, με τον Αμερικανό να πετυχαίνει 11 πόντους, ενώ ο ΝτεΣον Τόμας, που ήταν ο δεύτερος με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (περίπου 27) σημείωσε 16 πόντους (πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού»). Με 14 τελείωσε τον αγώνα ο Ταϊρίς Ράις, ενώ «διψήφιος» ήταν και ο Παππάς (10π.).

Από τους νησιώτες που για περίπου 25 λεπτά «κοίταξαν στα μάτια» τους γηπεδούχους (47-44 το ημίχρονο) ο Έβανς ήταν ο κορυφαίος τους σκόρερ με 21 πόντους.

Αφήστε μια απάντηση