ΥΠΕΝ: Τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων στα κτήρια των River West – IKEA

Ανανεώνεται και τροποποιείται η υπ’ αρ. πρωτ. 103323/28.07.2006 Υπουργική Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) για την επέκταση και λειτουργία του υφιστάμενου κτιριακού συγκροτήματος επί της Λ. Κηφισού 96-100 όπου λειτουργούν τα πολυκαταστήματα River West και IKEA, με φορέα τις εταιρείες METEM A.E. – Noval Property.

Το κτηριακό συγκρότημα εμπορικής χρήσης αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια με δύο κοινά υπόγεια και την επέκταση ενός εξ αυτών σε οικόπεδο έκτασης 63.380,51 τ.μ. και περιλαμβάνει το υφιστάμενο Κτήριο Α – Εμπορικό Κέντρο (Κτήριο River West) και το υφιστάμενο Κτήριο Β – Πολυκατάστημα (Κτήριο ΙΚΕΑ).

Όλες οι τροποποιήσεις είναι εντός του κελύφους του Κτηρίου Α΄ που στεγάζει τις χρήσεις του River West κι έχουν υλοποιηθεί με αντίστοιχες αναθεωρήσεις της οικοδομικής άδειας.

Με απόφαση του αρμόδιου γενικού διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προβλέπεται προσθήκη κατ’ επέκταση του Κτηρίου Α – Κτήριο καταστημάτων και χώρων εστίασης, καθώς κι εργασίες εντός του κελύφους του εμπορικού κέντρου River West (Κτήριο Α) οι οποίες αφορούν επεμβάσεις για την αλλαγή χρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση