Προμηθέας:Με Περιστέρι στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Προμηθέας:Με Περιστέρι στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Προμηθέας στα ημιτελικά του Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ο αγώνας  θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό  «Δημ. Τόφαλος».

Η ομάδα της Πάτρας διεκδικεί για πρώτη φορά στην Ιστορία της , την συμμετοχή της στον Τελικό. Ο  τελικός που θα  αναδείξει τον Κυπελλούχο Ελλάδας 2020 θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Προμηθέας και Περιστέρι  μονομαχούν -μέχρι στιγμής- φέτος για την 2η θέση στην   Basket League, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να είναι 2η με 7 νίκες και 2 ήττες, ενώ στο Basketball Champions League ισοβαθμεί στην προνομιούχο 4η θέση με την ρωσική Νίζνι Νοβόκορντ  με 3 νίκες και 3 ήττες.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται το ισχυρό Λαύριο (που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας) για την 10η αγωνιστική της  Basket League και θέλει την νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μάκης Γιατράς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάνγκστον Χολ ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα  και  θα χρειαστεί τουλάχιστον διάστημα 7-8 ημερών για να επιστρέψει στο παρκέ και την αγωνιστική δράση. Ο Αμερικανός  θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ,ματς με την Βίρτους Μπολόνια την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία που θα κρίνει την 1η θέση του  Α΄Ομίλου  στο Eurocup.

Ο αγώνας κόντρα στο Λαύριο   θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-13:00 στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα εκδοτήριο έξω από το γήπεδο μετά τις 16:30.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Ειρήνη Μαραγκού