Ο διπλός πάτος της βαλίτσας έκρυβε εννέα κιλά ηρωίνης-Συγχαρητήρια από Χρυσοχοΐδη

Ο διπλός πάτος της βαλίτσας έκρυβε εννέα κιλά ηρωίνης-Συγχαρητήρια από Χρυσοχοΐδη

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 56 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια ποσότητας ηρωίνης 9 κιλών και 246 γραμμαρίων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, οι οποίοι αφίχθησαν αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενοι από Λαχόρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Συγκεκριμένα, οι δύο 2 συλληφθέντες μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 9 κιλών και 246 γραμμαρίων, σε 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής τους.

Επίσης κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των 700 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Και στο αεροδρόμιο η εξαιρετική δουλειά συνεχίζεται. Μπράβο τους.» σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός  Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή