PlayStation 5: Real life φωτογραφία της κονσόλας και του DualShock 5

Techblog.gr

SonyPlaystation 5 Real Life Image

Μέχρι τώρα έχουν διαρρεύσει αρκετά για το PlayStation 5 και η εταιρεία έχει μοιραστεί με τους οπαδούς της πολλές πληροφορίες για την επόμενης γενιάς κονσόλα παιχνιδιών που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά, έκανε την εμφάνιση της μία φωτογραφία του dev kit της κονσόλας, και επιβεβαίωσε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Τι νεότερο αποκαλύπτει η φωτογραφία

Αρχικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ιδιαίτερα περίεργο design του PlayStation 5. Στις φωτογραφίες φαίνεται το πάνω μέρος με τον σχεδιασμό σε σχήμα “V” και τις άφθονες γρίλιες, καθώς και η όψη της κονσόλας.

Το νεότερο στοιχείο που επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες είναι το DualShock 5, το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά, πέραν την πατέντα που είχε διαρρεύσει παλαιότερα.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει τα σχέδια που συνοδεύουν τα έγγραφα της πατέντας. Το χειριστήριο του PlayStation 5 διαφέρει ελάχιστα από το DualShock 4. Το σώμα του είναι λίγο μεγαλύτερο και οι λαβές του θυμίζουν κατά πολύ αυτές των Xbox Controller.

Φαίνεται ότι όντως η Sony αφαίρεσε τον φωτισμό στην κορυφή του χειριστηρίου και πρόσθεσε μία θύρα USB type-C. Πέραν όλων αυτών, τα triggers μοιάζουν λίγο μεγαλύτερα σε σχέση με αυτά που διαθέτει το DualShock 4.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε το χειριστήριο του PlayStation 5 να έχει θύρα ακουστικών, μεγαλύτερη μπαταρία και σχετικά αυξημένο βάρος. Τέλος, το PS 5 θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2020.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος