iPhone 2020: Θα έρχονται με δωρεάν AirPods και χαμηλή τιμή;

Techblog.gr

iPhone 2020 with free airpods

Φαίνεται ότι η Apple συνεχίζει τη μείωση τιμών, αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς σχεδιάζει να προσφέρει δωρεάν ένα ζευγάρι AirPods με όλα τα νέα iPhone 2020.

Θα δίνει όντως δωρεάν AirPods;

Σύμφωνα με αναφορές, αρκετοί κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων και η Apple, η Samsung και η Xiaomi, ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τα νέα smartphones που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου με TWS. Για όσους δεν γνωρίζουν τα TWS είναι τα ασύρματα ακουστικά χωρίς καθόλου καλώδιο, όπως τα AirPods της Apple και τα Galaxy Buds της Samsung.

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να πιστέψουμε στην εν λόγω αναφορά, διότι τα AirPods έχουν τιμή εκκίνησης τα 159 δολάρια Αμερικής, και φαντάζει ιδιαίτερα απίθανο η Apple βάλει στο κουτί των iPhone 2020 ένα δωρεάν ζευγάρι. Ειδικά χωρίς να ανεβάσει την τιμή των smartphones.

Επιπλέον, τα AirPods είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και εφόσον αποφέρουν καλά έσοδα στην εταιρεία δεν βρίσκουμε κάποιον λόγο ώστε να τα προσφέρει ξαφνικά δωρεάν σε όσους αγοράσουν ένα iPhone.

Κάποιοι ίσως στηριχθούν στο γεγονός ότι η Apple δίνει για αρκετά χρόνια δωρεάν ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά. Ωστόσο, η τιμή των EarPods είναι μόλις 29 δολάρια Αμερικής, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ίσως η Apple αποφάσισε να προσφέρει στους καταναλωτές της κάτι πιο σύγχρονο από τα EarPods. Ωστόσο, θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής των iPhone 2020.

Με δεδομένο ότι οι αναφορές αυτές δεν προέρχονται από επίσημες πηγές, θα προτείναμε να κρατάτε μικρό καλάθι. Άλλωστε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την αποκάλυψη του επόμενο iPhone. Μέχρι τότε, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος