Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Techblog.gr

Σε μια μοναδική βραδιά με πολλά δώρα και καλό φαγητό, 100 φίλοι του Techblog θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και με την παρουσία τους θα διαθέσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων).

Η είσοδος στο εορταστικό event “Χριστούγεννα με το Techblog” καθορίστηκε στα 20 ευρώ ανά άτομο. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται πλήρες μενού φαγητού-ποτού και φυσικά συμμετοχή σε κλήρωση με πλούσια δώρα τεχνολογίας!

Για καλό σκοπό, από αυτά τα 20 ευρώ ανά άτομο, τα 5 ευρώ θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α. Φιλοδοξούμε λοιπόν, να συγκεντρωθούμε 100 άτομα και να προσφέρουμε όλοι μαζί 500 ευρώ στην Ε.Γ.Ν.Υ.Α.!

Δηλώστε συμμετοχή

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο event θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο techbloggr @ gmail.com αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και πόσα άτομα σκοπεύετε να έρθετε. Κατόπιν θα λάβετε από εμάς ένα email που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες (100) γι’αυτό παρακαλούμε μην κάνετε κράτηση εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα έρθετε.

“Χριστούγεννα με το Techblog”, το μενού

Caesar salad χωρίς κοτόπουλο ανά 4 άτομα
Επιλογή κυρίως πιάτου από:
– Legendary Burger
– Veggie Burger
– Honey Mustard Chicken
– BBQ Pulled Pork Sandwich
– Tupelo Chicken tenders
– Smokehouse BBQ Combo
– Twisted Mac & Cheese
1 αναψυκτικό ή 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα draft

Κόστος: 20 ευρώ ανά άτομο (τα 5 ευρώ δοθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)

Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.
Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., βάσει του Καταστατικού της, είναι: «H μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων». Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από πενήντα (50) άτομα με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο του 30. www.egnya.gr

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης