Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο Ολυμπιακό στάδιο

Ο Παναθηναϊκός άντεξε στην πίεση του Αστέρα Τρίπολης στο Β’ ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 1-0 στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με το εύστοχο πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 8ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε δυνατά στο ματς και πολύ γρήγορα έφθασε στο γκολ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο διαιτητής Σέζος με υπόδειξη του VAR για πέναλτι, σε ανατροπή του Περέα από τον Σουάρεθ το καταλόγισε, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνης, που έστειλε την μπάλα ψηλά στο κέντρο της εστίας του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 19′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν το σκορ. Τότε ο Παπαδόπουλος έδιωξε άτσαλα, ο Χατζηγιοβάνης έκλεψε την μπάλα, γυρνώντας την παράλληλα προς τον Περέα, ο οποίος πλασάρε τον Παπαδόπουλο αλλά το τελείωμα του ήταν κακό.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε στο ματς αποφασισμένος ν’ αντιδράσει κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Η σημαντικότερη στο 69ο λεπτό, όταν το σουτ του Φερνάντεθ από τη μικρή περιοχή και πλάγια αποκρούστηκε με γροθιές από τον Διούδη. Στο 77′ 77′ ο Μαρτίνεθ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πάσαρε στον Σαντόγια, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα! Ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο στα τελευταία λεπτά του ματς, αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού άντεξε την πίεση και κράτησε το σκορ.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κουρμπέλη, Γιόχανσον – Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (78′ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης (88′ Κολοβέτσιος), Περέα (61′ Καμπετσής), Μακέντα.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μ. Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ, Σουάρεθ (60′ Καπίγια), Χαουρέγκι (67′ Κρέσπι), Κώτσιρας, Μπαράλες, Μαρτίνεθ (80′ Ιγκλέσιας), Ματρικάρντι.

Αφήστε μια απάντηση