Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2020

Perierga.gr - Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2020

Ο ιστότοπος Airlineratings.com ανέδειξε τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2020. Πρόκειται για τα ετήσια Βραβεία Αεροπορικής Αριστείας μέσω των οποίων αναδεικνύονται οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με βάση τα αεροπορικά σαλόνια, τις καλύτερες καμπίνες πρώτης θέσης, τις δυνατότητες ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια των πτήσεων αλλά και το αποτύπωμά τους στο περιβάλλον. Παράλληλα, αξιολογούνται η ηλικία του στόλου, οι εντυπώσεις των επιβατών, οι σχέσεις του προσωπικού, οι προσφορές προϊόντων αλλά και η κερδοφορία.

Για το 2020 στην κορυφή της κατάταξης έχει βρεθεί η Air New Zealand, που εδρεύει στην Αυστραλία. Εκτός των άλλων η αεροπορική εταιρεία ξεχώρισε και για το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα καθώς έχει καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά σχεδόν 22%, έναντι του μέσου όρου της βιομηχανίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η αεροπορική εταιρεία είναι πρωτοπόρος σε μια σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών, όπως η χρήση βιοκαυσίμων αλλά και η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων εδάφους.

Η λίστα με τις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2020:

1. Air New Zealand
2. Singapore Airlines
3. All Nippon Airways
4. Qantas
5. Cathay Pacific
6. Emirates
7. Virgin Atlantic
8. EVA Air
9. Qatar Airways
10. Virgin Australia

No votes yet.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση